Jongeren/Volwassenen

Individuele coaching jongeren en volwassenen

Voor jongeren of volwassenen die zich onprettig voelen in hun privé-, school- of werksituatie, die misschien levensvragen hebben, ermee worstelen en zelf het antwoord niet weten

Er zijn periodes dat het even niet meer lekker loopt thuis, op school of op het werk en je dreigt vast te lopen. Vaak gaat dit gepaard met allerlei verwarrende emoties. Waarschijnlijk is er niet één voorval aan te wijzen die dit veroorzaakt, maar is het een opeenstapeling van gebeurtenissen. Wat je je misschien niet realiseert is dat veel van wat je voelt, te maken heeft met de ervaringen die je in je leven al hebt opgedaan. 

Door stil te staan bij je levensgeschiedenis (gezin, school, sociale omgeving) ontdekken we wat jouw manier van reageren op gebeurtenissen is en wat je krachtbronnen zijn. We kijken wat jou geholpen heeft, maar ook waar het niet zo lekker liep. Dat wat op enig moment een zinvolle aanpak voor je is geweest, hoeft op een ander moment niet helpend meer te zijn. Toch zit deze manier van reageren waarschijnlijk als een patroon in je systeem. Emoties spelen hierbij beslist ook een belangrijke rol. Als je ontdekt hoe dit bij jou werkt, kun je bewust nieuwe passende strategieën inzetten. Je zult gaan merken dat je het leven weer met meer plezier, rust en ontspanning tegemoet treedt.  

De inzet van diverse inspirerende werkvormen en materialen tijdens de sessie zorgt ervoor dat er een afwisseling is van bewegen, doen, kijken en praten. Er ontstaan inzichten die leiden tot dieper begrip en bewustwording. Samen onderzoeken we hoe jouw gewenste toekomst eruitziet en bekijken we hoe we de weg naar de realisatie van deze wens concreet kunnen vertalen in kleine tussendoelen. Hierbij maken we gebruik van je eigen kracht, talenten en mogelijkheden.

Terug naar Waarom, hoe en wat

Terug naar Coaching

Deze website wordt medemogelijk gemaakt door WebServiceDienst.
Algemene voorwaarden     Privacyverklaring

KVK

63885484

BTW

NL001513662B86
Samen Sterk Zorg Logo
linkedin-squarephoneenvelope